Anbefalinger

Anbefalinger fra tilfredse kunder...


"Ansigtsbehandling hos Hudplejeinstituttet kan virkelig anbefales. Hold da op, det var så fantastisk – og ihh hvor jeg nød det."

Julie

★ ★ ★ ★ ★
 

"Jeg har gået ved Camilla & Jytte ved Hudplejeinstituttet Randers i mange år. Jeg går fast hver 7. uge, hvor jeg får ProSkin60 behandling. Jeg får et mere frisk udseende og glød i ansigtet.
Selve behandlingen er ren afslapning og en skøn pause for mig. Under behandlingen er de meget forklarende omkring hvilke processer de laver step by step, hvilket gør at man føler sig i trygge hænder. Den efterfølgende vejledning sikrer at jeg har de rette produkter min hud skal bruge derhjemme."

Jesper

★ ★ ★ ★ ★

 

"Tusind tak for altid god service, og helt igennem fantastik dejlig behandlinger. Det var alle pengene værd med  3x pro led behandlinger, først tænkte jeg hvad kan det gøre godt for, og er det pengene værd, jeg må indrømme jeg blev meget overrasket efter første behandling, hvor jeg virkelig kunne se en meget helende effekt på huden, udbruddene var blevet mindre og knap så røde, og for først gang i en lang periode vågnede jeg op hvor der ikke var nye udbrud. Synes efter alle tre behandlingerne er huden mere spændstig udbruddene mindre og huden knap så tør, samt mere udstråling. Prikkenes over i er at linjerne under øjnene er blevet finere. 

Jeg vil helt klart bruge behandlingen fremover. "

★ ★ ★ ★ ★

 

"Jeg har valgt Hudplejeinstituttet fordi jeg havde hørt godt om det. Jeg oplever Jytte som en professionel og engageret yoga instruktør. Det er min oplevelse, at yogaen er med til at styrke og smidiggøre min krop – modvirke, at min krop ikke ”gror til”. Jeg vil gerne anbefale andre at prøve jeres yogahold."

Lene

★ ★ ★ ★ ★

 

"Jeg elsker at komme hos hudplejeinstituttet i Randers ❤️ Hos hudplejeinstituttet får man en følelse af at være betydningsfuld og man bliver altid behandling som sådan. Atmosfæren er næsten familiær og man er altid glad og ophøjet, når man tager der fra.

Min hud har ikke haft det bedre, siden jeg begyndte at komme hos hudplejeinstituttet. Jeg får super god og ærlig vejledning. Jeg føler aldrig at blive vejledt til dyre cremer eller behandlinger, som jeg ikke har brug for. Jeg oplever, at klinikken bygger på et holistisk menneskesyn, hvor man tænker både krop og Psyke ind “ Mind, body, soul”
Derfor har jeg også valgt både at dyrke Yoga og få kosmetiske behandlinger på klinikken. Så er de super profesionelle, innovative og kan deres håndværk. Ganske enkelt top kvalitet i alle behandlinger ❤️

Kæmpe anbefalinger herfra!"

Trine

★ ★ ★ ★ ★

 

"Det er altid en fornøjelse  at komme til yoga i Hudplejeinstituttet.  Super dygtig instruktør og skønne, hyggelige lokaler og deltagerne på holdet er super søde.
Man er som  født på ny efter timen. Min ryg er helt fri for smerter efter en time. "

Lis

★ ★ ★ ★ ★

 

"Jeg har valgt hudplejeinstituttet som yogasted, fordi deres træningstider passede mig, og man kan flekse mellem holdene i løbet af ugen, hvis man er forhindret. Det ligger også i fin afstand fra min bopæl. Jeg kendte ikke noget til stedet før jeg valgte det, men har ikke fortrudt.

Jytte er en dejlig nærværende og guidende underviser og jeg oplever at få arbejdet hele kroppen igennem i diverse yogastillinger med stræk og tvist. Jeg er altid dejligt afslappet og i ro efter en klasse hos Jytte. "

Iris

★ ★ ★ ★ ★

 

"Jeg har for 15 år siden valgt at komme hos jer pga det flotte resultat af jeres produkter som giver et super flot resultat af min hud.. altid for jeg den bedste vejledning mht produkter og hvad der er blevet udført af behandling. Jeg vil helt klart anbefale andre at komme hos jer da i har en kæmpe expertise og udviser en fantastisk empati for jeres kunder."

Marianne

★ ★ ★ ★ ★