Behandlinger

Ansigtsbehandlinger

Vi skræddersyr en individuel behandling til dig på dagen, som tager højde for din hudtype, hudtilstand, ønsker om forbedringer og hudens behov.

 

Alle behandlingerne er velegenet for både mænd og kvinder samt alle aldre.

 

Mulighed: intensivér og forlæng din ProSkin 60 og fornem yderligere effektivitet og aktivitet i din behandling. Vælges som et 15 min. tillæg til behandlingen i bookingprocessen (se mere under "tillægsbehandling").

   

 

ProSkin 30

Er ideel som teenagebehandling, kurbehandling mellem dine ProSkin 60 - eller til dig der kun lige har 30 min. og blot f.eks. ønsker dybderens.

 

Behandlingstid: 30 min.

Efterfølgende vejledning i din Skin Fitness Plan

 

 

Dette er vores 30-minutters dermalogicabehandling, der tager fat på dit primære hudproblem inden for et overskueligt tidsrum.

Det er til dig, som stadig ønsker en skræddersyet dermalogicabehandling - blot på kortere tid. Behandlingens formål baseres på dit konsultationskort, din personlige Face Mapping® hudanalyse og af kosmetologens viden og ekspertise.

 

Behandlingen består af:

 • Dermalogicas DobbeltAfrensning
 • Face Mapping® hudanalyse
 • Specifik hudpleje f.eks fokus på: dybderens, ansigtsmassage, maske eller eksfoliering/peeling
 • Afsluttende pleje, der giver dig en sund dermalogica-glød
ProSkin 60

Behandlingstid: 60 min. (Inkl. omklædning)

Efterfølgende vejledning i din Skin Fitness Plan

 

 

Vores populære 60-minutters dermalogicabehandling bliver skræddersyet til dig på dagen af kosmetologen på baggrund af dit konsultationskort, din personlige Face Mapping® hudanalyse og af kosmetologens viden og ekspertise.

Du vil opleve hvordan din hud bliver værdsat og plejet med udgangspunkt i din livsstil og de ønsker du har for din hud. 

 

Behandlingen består af:

 

 • Dermalogicas DobbeltAfrensning
 • Face Mapping® hudanalyse
 • Eksfoliering/peeling (efter behov)
 • Manuel dybderens (efter behov)
 • Ansigtsmassage
 • Maske 
 • Afsluttende produkter, der giver dig en sund dermalogica-glød

 

Efter behandlingen får du en grundig vejledning ifht. din hudtype og aktuelle tilstand i huden, i produkter til din hjemmebehandling og råd om evt. behandlingforløb (din personlige Skin Fitness Plan), der skal bevare og udvikle de gode resultater.

 

 

Intensivér og forlæng din ProSkin 60 ved at vælge en af vores tillægsbehandlinger i bookingprocessen. Find en beskrivelse af dem hver især under "Tillægsbehandling".

Elev - ProSkin 60

Behandlingstid: 60 min. (Inkl. omklædning)

Efterfølgende vejledning i din Skin Fitness Plan

 

 

Vores elever gennemgår først et halvt års grundforløb på skolen, hvorefter de er parate til at tilbyde behandling - herefter skal de gennemgå 7 hovedforløb på skolen. Mellem hvert hovedforløb vil den enkelte elev være på klinikken.

 

Vi prioriterer, som minimum, at vores elever er certificeret indenfor dermalogcas efteruddannelsesprogram og at de løbende deltager på kurser. Eleverne vil naturligvis have forskellige kvalifikationer i forhold til, hvor langt de er med uddannelsen.

 

Se evt. behandlingsbeskrivelse under “ProSkin 60”