Behandlinger

Målrettede ansigtsbehandlinger

Disse professionelle Dermalogica-behandlinger er for dig der gerne vil se og mærke længerevarende resultater ~ dette afhænger naturligvis af at du følger din behandlers råd og vejledning for produktanvendelse og hudens vedligeholdelse derhjemme mellem behandlingerne

Pro Eye

Til dig, der ønsker fokus på øjnene.

Pro Eye er en effektiv behandling, der lysner huden under øjnene og hjælper med at udjævne hudtonen og teksturen. I behandlingen anvendes dermalogicas Pro Power Eye Peel (frugtsyre), intens stimulering af huden og indslusning af aktive planteekstrakter for at reducere fine linjer og rynker.

Pro Calm 60

Har du at have sensitiv eller sart hud? Måske oplever du at have eksem, rosecea, psoriasis eller atopisk og tør hud? Så skal du vælge denne behandling, der målrettet kan behandle og reducere gener forbundet med disse udfordringer.

Behandlingen vil have følgende effekt:

  • Beroliger rødme og sensibiliteten i huden
  • Genopbygger barrieren 
  • Afstresser nervesystemet
  • Fugter og nærer huden i dybden

Med lymfedrænerende og aromaterapeutisk akupressurmassage beroliges nervesystemet mens professionelle masker og teknikker dulmer rødme og ubehag. 

Obs: dybderens udføres ikke i denne behandling

Pro Clear 60

Denne behandling er målrettet dig, der har mange tilstoppede porer og/eller aktive udbrud/bumser (akne).

Pro clear er en aktiv behandling, der hjælper med at rense og fjerne tilstopninger samt berolige inflammerede udbrud med aktive professionelle produkter og avanceret apparatur. 

Opnå synlige resultater med vores pro clear program.

Pro Bright 60

Specielt til behandling af pigmentforandringer og/eller mat, dehydreret hud.

Pro bright er en højeffektiv ansigtsbehandling med et C-vitamin boost, der indsluses i huden for at reducere pigment og give en masse glød, friskhed og udstråling.

Behandlingen giver en mere jævn hudtone, reducerer fine linjer og giver huden en helt fantastisk glød.

Obs: dybderens udføres ikke i denne behandling

Pro Firm 60

Ønsker du opstramning af ansigt, hals og bryst?

Pro firm er en udførlig workout af huden. Denne unikke behandling er en kombination af opstramning og dybdegående ansigtsmassage, som løsner spændinger. Huden bliver stimulereret, fornyet og mere glat ved hjælp af de professionelle produkter og avanceret apparatur. 

Oplev vores professionelle “Neck fit refining masque” (opstrammende halsmaske) i denne behandling.

Obs: dybderens udføres ikke i denne behandling