Microneedling

Microneedling er vores nye og yderst effektive special-behandling, der bliver udført af vores sygeplejerske og kosmetiker, Camilla.

Microneedling udføres med et apparat, hvorpå der fastsættes enten 12 eller 36 sterile nåle. Det er en klinisk behandling, som sikrer en kontinuerlig “stempling” af huden (50-100 gange stemplinger pr. sekund). Her udnyttes kroppens egen regnereringsproces ved at stimulere celledeling og dannelsen af nye kollagene fibre.

 

Målet med microneedling er at skabe en kontrolleret skade (små kanaler/huller, i huden) og derved tvinge huden til at producere mere kollagen i det område, som er blevet behandlet. Ydermere vil den aktive serum, der arbejdes med under behandingen, optages i hudens dybde og give et fantastisk resultat ved første behandling af mere fyldig, glødende og gennemfugtet hud!

 

Hudfornyelsen og reparationsprocessen bliver virkelig boostet, hvilket er effektivt til:

 • Ar (f.eks. fra acne)
 • Glød og ensartethed
 • Gennemfugtigning af huden
 • Fine linjer
 • Rynker
 • Hyperpigmentering (f.eks. solskader)
 • Grove porer - ru eller ujævn struktur/hudoverflade

 

For de bedste resultater anbefaler vi et forløb på 3 til 5 behandlinger med 4-6 uger mellem hver behandling - kan gentages efter behov og ønsket resultat.

 

Obs: Makeup kan ikke bæres de efterfølgende 12 timer. Man skal forvente at huden bliver rød og varm og kan være det i op til et par dage efter. Resultaterne kan måle dig med laser-behandlinger, men med langt kortere restitutionstid. 

 

Det patenterede Microneedlingapparat er ISO og CE certificeret for medicinsk udstyr og må kun anvendes på klinikker af særligt uddannet personale.

 

 

 

 

Microneedling

1575 pr. behandling i et forløb af min. 3 behandlinger - *Book et behandlingsforløb (min. 3 behandlinger med 4-6 ugers mellemrum) og optimér resultaterne! Pris pr. behandlindlig: 1575,- (behandlingerne betales samlet ved 1. Behandling)

 

Behandlingen indeholder:

 • Dermalogicas DobbeltAfrensning
 • SpeedMapping (analyse af hudens tilstand og evt. kontraindikationer)
 • Evt. lokalbedøvende creme inden behandlingen starter med microneedeling
 • Afslutning med Dermalogicas “Skin Hydrating Booster”, som er det eneste produkt, der må påføres de efterfølgende 5 timer.

 

Obs: 3-4 uger inden 1. behandling modtages skal der bookes en konsultationstid (30 min).

 

Microneedling - forløb
Konsultation

Der skal foreligge en konsultationstid 3 - 4 uger inden 1. Behandling. Her vil du sammen med vores sygeplejerske og kosmetiker, Camilla, afstemme forventninger til behandlingen. Du vil desuden også få information om, hvordan du mest optimalt forbereder din hud inden behandlingen.

Du betaler et depositum på 310,- som refunderes ved betalingen af 1. Behandling eller behandlingsforløb.