Behandlinger

Microneedling

*Book vores ProSkin 30, som konsultation, 2-3 uger forud for din første microneedlingbehandling på klinikken. Her vil udføres en Face Mapping hudanalyse samt en forberede behandling af huden. Du vil ydermere modtage den fornødne information om den rette hudpleje inden din 1. behandling.

 

Microneedling er vores mest avanceret og yderst effektive special-behandling, der bliver udført af vores sygeplejerske og kosmetiker, Camilla.

Microneedling udføres med et apparat, hvorpå der fastsættes enten 12 eller 36 sterile nåle. Det er en klinisk behandling, som sikrer en kontinuerlig “stempling” af huden (50-100 gange stemplinger pr. sekund). Her udnyttes kroppens egen regnereringsproces ved at stimulere celledeling og dannelsen af nye kollagene fibre.

 

Målet med microneedling er at skabe en kontrolleret skade (små kanaler/huller, i huden) og derved tvinge huden til at producere mere kollagen i det område, som er blevet behandlet. Ydermere vil den aktive serum, der arbejdes med under behandingen, optages i hudens dybde og give et fantastisk resultat ved første behandling af mere fyldig, glødende hud!

 

Hudfornyelsen og reparationsprocessen bliver boostet, hvilket er effektivt til:

  • Ar (f.eks. fra acne)
  • Glød og ensartethed
  • Fine linjer
  • Rynker
  • Hyperpigmentering (f.eks. solskader)
  • Grove porer - ru eller ujævn struktur/hudoverflade

 

Ved dybe rynker og ar anbefaler vi der skal gå 3 til 5 uger imellem behandlingerne og man skal forvente et forløb på 3 til 5 behandlinger. For optimale resultater er det vigtigt du følger din behandlers råd i forhold til evt. behandlingsforløb og produkter til hjemmebehandling.

 

Obs: Makeup kan ikke bæres de efterfølgende 12 timer. Man skal forvente at huden bliver rød og varm og kan være det i op til et par dage efter. Resultaterne kan måle dig med laser-behandlinger, men med langt kortere restitutionstid. 

 

Det patenterede Microneedlingapparat er ISO og CE certificeret for medicinsk udstyr og må kun anvendes på klinikker af særligt uddannet personale.

 

 

 

 

Microneedling

Behandlingstid: 60 - 75 min. 

Efterfølgende vejledning i din Skin Fitness Plan

 


Behandlingen indeholder:

  • Dermalogicas DobbeltAfrensning
  • Face Mapping® hudanalyse
  • Lokalbedøvende creme inden behandlingen starter med microneedeling
  • Afsluttende produkter, der fugter og beskytter

 

Vigtigt: Denne behandling udføres på baggrund af, at du har fået en forberedende ProSkin 30. En ProSkin 30 bookes 2-3 uger forud for en microneedling. Her vil du også få vejledning i den mest optimale hjemmepleje (for de bedste resultater) inden og efter microneedling. Her kan vi også planlægge evt. behandlingsforløb.

Delbehandling

Vælg denne delbehandling, hvis du blot ønsker microneedling et specifickt sted i ansigtet.