Om os

Hudplejeinstituttet er en større hudplejeklinik beliggende i Randers C., bl.a. med eget yogastudie. 

Indehaver og stifter af hudplejeinstituttet Jytte Hougaard Mikkelsen er uddannet CIDESCO kosmetolog fra 1996 og sidenhen uddannet yogalærer. Jytte har siden 2003 drevet klinikken og overtog ejerskabet tilbage i 2008. 

Med et team på 5 ansatte er vi i dag den største klinik i byen, hvor vi brænder for en mere holistisk tilgang til sund hud og velvære.

I 2012 blev fysiurgisk massage en del af vores behandlingsprogram og i 2015 etablerede vi vores eget yogastudie, hvor der flere gange ugentligt tilbydes forskellige yogaklasser.

Vi behandler og vejleder udelukkende i Dermalogica som er verdens mest populære professionelle brand, der er meget anerkendt for sine resultatskabende produkter og behandlinger.

Vi videreuddanner os konstant inden for avanceret teknologi og behandlingsmuligheder gennem dermalogica-kurser flere gange om året. Dette sikre at vi konstant er opdateret med den nyeste viden inde for hudpleje og at vi bevarer vores ekspert-status inden for Dermalogica og sund hud.

Vi har mere end 25-års erfaring i at give dig den bedste behandling og vejledning - tilpasset dig, din livsstil og de resultater du ønsker at opnå.

- Vi glæder os til at byde dig velkommen!