Om os

Indehaver af hudplejeinstituttet randers Jytte Hougaard Mikkelsen er uddannet CIDESCO Kosmetolog i 1996.

Jeg har siden 2003 drevet hudplejeinstituttet og blev ejer i 2008. I dag er vi den største klinik i byen med i alt otte medarbejdere – fire kosmetologer, to elever, en fysiurgisk massør og terapeut, samt en butiksmedhjælper.

Vores unikke produktserie Dermalogica blev i 1998 introduceret i Danmark, og det var jeg en central del af. De første år i branchen udførte jeg behandlinger, testede produkter og underviste desuden andre kosmetologer i anvendelse af produkterne. Produktprogrammet er integreret i Hudplejeinstituttets koncept, som jeg også oprindeligt var med til at udvikle.  Det bygger grundlæggende på principper om sund livsstil. I vores verden er sund hudpleje en forebyggende forlængelse af at være god ved dig selv, ligesom at du vælger at spise sundt og dyrke motion.

Høj kvalitet og uddannelse hænger tæt sammen i hudplejeinstituttet. Jeg uddanner selv mine kosmetologer, som sideløbende går på statsanerkendte skoler i København og Ålborg. Det gør jeg for at sikre, at kunderne får den samme grundige individuelle behandling hver gang.

Minimum seks gange om året tager jeg på kurser, efteruddannelse og internationale kongresser m.m. Det samme gælder mine medarbejdere.