Tilmeld nyhedsbrev

 

 

Butikkens åbningstider julen 2017

 

Fra 1. dec. til 15. dec.

 

Man,- torsdag            10.00 - 17.30

Lørdage                     10.00 - 14.00

Søndage                          lukket

 

Fra 16. dec. til 23. dec

 

Man,- fredag              10.00 - 19.00

Lørdag                       10.00 - 16.00

Søndag                      12.00 - 15.00

 

 

 
ÅBNINGSTIDER
 
 
Butik
 
Tlf.: 8640 8340 
 

Mandag - torsdag       10.00 - 17.30

Fredag                        10.00 - 18.00

Lørdag                        10.00 - 14.00


Klinik

Mandag - torsdag     09.00 - 19.00

Fredag                      09.00 - 18.00
Lørdag                      08.00 - 14.00

 

Produkter


Dermalogica


I 1986 revolutionerede Dermalogica hudplejeindustrien med innovative produkter uden almindeligt kendte irritationsfremkaldende ingredienser som S.D. alkohol, lanolin, mineralske olier og kunstige farve- og duftstoffer.
Med lanceringen af et renseprodukt, en toner, en fugtcreme og en eksfoliering, som stadig er blandt hudplejeserien bedst sælgende produkter, bragte den visionære Jane Wurwand sit brand fra en ide til verdens mest efterspurgte professionelle hudplejemærke.
I dag forandrer og fornyr Dermalogica sig stadig med koncepter som FaceMapping® hudanalyse, MicroZone® behandling samt Skin Bar, hvor vi som professionelle kosmetologer uddanner dig som kunde i sund hud gennem hudanalyse og behandlinger samt anbefaling af produkter til hjemmepleje, der giver dig resultater.

SE DERMALOGICAS PRODUKTGUIDE
dermalogica.dk


Jane Iredale

 

 

Jane Iredale er en omfattende makeupserie baseret på naturlige mineraler, der er anbefalet af dermatologer og professionelle makeupartister verden over på grund af dens gode egenskaber.
Jane Iredale mineralmakeup er således mere end makeup – det er en forlængelse af din hudplejen.

Jane Iredales mål er at bevare produkterne så effektive, enkle og naturlige som muligt, og produkterne indeholder derfor ikke kemiske konserveringsmidler, kunstige farvestoffer, syntetiske duftstoffer eller fyldstoffer som talkum.

Alle Jane Iredale produkter har undergået sikkerheds-, allergi- og kliniske tests for at bekræfte, at produkterne ikke irriterer huden. Hvert produkt er således ligeså sundt for huden, som det er smukt på huden.

SE JANE IREDALES FARVEGUIDE
janeiredale.dk

 

 

 

Clear Start

Clear Start™ er udviklet af Dermalogica - den foretrukne hudplejeserie blandt professionelle kosmetologer verden over. Clear Start™ er udviklet specifikt til at behandle ung hud, der har tendens til bumser. Aktive ingredienser og milde planteekstrakter giver dig den reneste, sundeste hud.

Clear Start™ produkterne indeholder ikke tilstoppende mineralsk olie, lanolin, irriterende kunstige farvestoffer udtørrende S.D. alkohol eller parabener.
 
Hudproblemer opstår ofte, når du bliver teenager. Clear Start™ behandler bumser i tre trin, der bruger det bedste fra naturen og fra forskning indenfor hudpleje.

Hvis du er god ved din hud i dag, så ser den pænere ud i fremtiden. Med Clear Start™ kan fremtiden begynde nu!
 

clearstart.dk

hudplejeinstituttet randers | Kirkegade 1 | 8900 Randers C | tlf. 86 40 83 40 | kontakt@hiranders.dk

Denne side vedligeholdes af FÆRCH A/S | Medlemsbetingelser