Tillægsbehandling

Intensivér din ProSkin 60 og fornem yderligere effektivitet og aktivitet i din behandling. Vælges som et 15 min. tillæg til behandlingen.

 

Pro Power Eye Peel
(Opstrammer, udglatter og opklarer huden omkring øjnene)

Vælg dette tillæg hvis du ønsker et særligt fokus omkring dine øjne. Oplev disse fordele ved dermalogicas pro power eye peel:

  • reducerer pigmentforandringer og opklarer huden under øjnene
  • udglatter strukturen og opstrammer 
  • forbedrer cellefornyelsen og mindsker fine linjer og rynker

Udføres udelukkende af certificeret Dermalogica Experter.
 


Nano-tip
(giver din hud et boost af glød og fyldighed)

Specialappratur anvendes som den eksfolierende del i din ProSkin 60. Nano-tippen består af meget små silikonepyramider, som mildt punkterer hudens øverste lag. Du får fornemmelsen af at dit øverste hudlag bliver finpoleret, så huden fremstår mere frisk og fornyet efterfølgende.

Nano-tippen er velegnet for alle hudtyper - også den mere sarte hud, der ikke tåler microneedling eller som et alternativ til frugtsyre. 
Den stimulerer blodcirkulationen, cellefornyelsen og gør huden mere jævn og glødende.

Udføres udelukkende af certificeret Dermalogica Experter.
 


C-vitamin boost 
(giver din hud et boost af fasthed, glød, ensartethed og fornyelse)

Avanceret apparatur (ultralyd og mikrostrøm) anvendes flere gange i løbet af behandlingen for at intensivere. Der anvendes ydermere professionel frugtsyre peeling, professionel c-vitamin serum og en professionel specialmaske. 

Udføres udelukkende af certificeret Dermalogica Experter.
 


Neck Fit
(opstrammer og løfter huden ved hals og decolleté)

Vælg dette tillæg til din ProSkin 60, hvis du ønsker et øget fokus på det ofte forsømte område: hals og øverste del af brystet (decolleté). Vi anvender den profesionelle specialmaske "Neck Fit Refining Masque" der opstrammer, udglatter og giver en jævn hudfarve. Du vil ydermere opleve en dybdegående ansigstmassage samt fornyende og stimulerende produkter, der giver en sund hud. I løbet af behandlingen vil vi benytte special-appratur for at intensivere resultaterne.

Udføres udelukkende af certificeret Dermalogica Experter.
 


Pro Power Peel
(proffesionel keemisk peeling)

Kemiske peelinger er glimrende til en lang række hudproblemer, lige fra acne og hyperpigmentering til fremskredne ældningstegn. På trods af de forskellige anvendelser fungerer de fleste peelinger på samme måde: De fjerne hudens yderste lag og stimulerer cellefornyelsen og -omsætninger, hvilket forbedrer hudens struktur og udseende.

Dermalogicas Pro Power Peel er en professionel kemisk peeling og er vores absolut mest hurtige, effektive og kraftige eksfolieringssystem (med minimal restitutionstid) som når dybere i huden end nogle af vores andre kemiske peelinger.

Tillægget inkluderer også vores meget afslappende og afstressende dermalogica hovedpundsmassage.

Udføres udelukkende af certificeret Dermalogica Experter.